נאמוס
מסעדת נאמוס, השוכנת מול היאכטות הציוריות על הרציף בהרצליה פיתוח, מציעה לסועדים קונספט ייחודי בנוף המקומי: זוג מטבחים תחת קורת גג אחת, ים תיכוני ויפני. התפריט הים תיכוני כולל פנינים כמו טרטר דג ים בעשבי תיבול (מוגש עם יוגורט, עשבי תיבול, בצל סגול ושומשום) או אספרגוס טרי (אספרגוס, פטריות צלויות, קרם פולנטה, פרמז’ן ושמן כמהין) ואילו התפריט היפני כולל מנות מוקפדות כמו צ’יראשי יפני (קערת אורז יפני, שבבי נורי, סשימי סטייל סלמון, טונה, בס טמאגו, איקורה, אספרגוס, אבוקדו ומלפפון) וקלמארי טמפורה. בימי החורף מפיקים בנאמוס אירועים בהיקף של עד 100 איש בלבד, אך במהלך הקיץ אפשר להפיק במקום אירועים של עד 300 חוגגים. בנוסף פועלים במקום שני מתחמים המתאימים לאירועים אינטימיים יחסית, כשהראשון מתאים עבור אירועים בסדר גודל של 40-30 איש והשני להפקת אירועים בהיקף של 70-40 איש. עלות מנה – בוקר/בראנץ’: כ-250 שקלים, ערב: החל מ-300 שקלים. במסעדה יש חנייה פרטית מצומצמת, אך בסמוך למסעדה ישנו חניון גדול שהחנייה בו בסופי השבוע חינם. המסעדה נגישה לציבור הנכים.