דקא
מסעדת דקא התל אביבית היא בין המסעדות הבולטות ממסעדות המטבח העילי המגישות תפריט כשר למהדרין, ולמעשה היא אחת ממסעדות השף הכשרות הראשונות שנפתחו בתל אביב. כשמבקרי המסעדות מנסים לתאר את הרשמים שלהם ממסעדת דקא, הם לרוב מתקשים למצוא את הסופרלטיבים המתאימים שימחישו את החוויה, הכוללת את אחד החללים המרשימים ביותר בארץ ואת אחד התפריטים המשובחים ביותר בסביבה. בין היתר במסעדת דקא אפשר לפנק את הסועדים באירוע עם פילה בס אפוי (תבשיל חומוס, עלי מנגולד, זיתי קלמטה, עגבניות, כוסברה ויוגורט חמצמץ), פאייה שחורה ודגי ים, סשימי טונה (חצילים קלויים, זיתים, עגבניות שרי, צנונית גינה, צ’ילי ונגיעת טחינה) ועוד רבות ומושלמות אחרות. עבור אירועים בהיקף של החל מ-60 מוזמנים ישמחו לסגור את המסעדה, כשסך הכול מתאים המקום לאירוח של עד 120 איש. בנוסף לחלל המרכזי של המסעדה פועלים במקום זוג חדרים פרטיים, המתאימים לאירוח של 50 ו-30 איש. עלות מנה – בוקר: 150 שקלים, צהריים: 290-180 שקלים, ערב: 350-250 שקלים (המחירים לפני מע”מ ושירות). מסעדת דקא מספקת ללקוחותיה חניה פרטית ללא תשלום.