אנגוס
מסעדת אנגוס בנס ציונה היא מסעדת בשרים כשרה הפועלת כבר יותר משמונה שנים בהצלחה מרובה. על התפריט של אנגוס חתום השף ליאור לוי, שיצר מספר תפריטים מודולאריים לאירועים. תפריט ההגשה כולל מנות פתיחה, סלטים לבחירה, מנות ראשונות, עיקריות, תוספות, מנות ילדים, קינוחים ובר משקאות, כשעלות המנה משתנה בהתאם למנה העיקרית (210-130 שקלים), ואילו תפריט המזנונים כולל בר לחמים ומטבלים, מנות עיקריות, תוספות, קינוחים ובר משקאות (עלות מנה: 150 שקלים). כמו כן, ישנה אפשרות לשדרג את האירוע עם בר קבלת פנים (תוספת של 20 שקלים לסועד). באנגוס מפיקים את כל סוגי האירועים הפרטיים והעסקיים, לרבות ערבי גיבוש לעובדים, חגיגות בר ובת מצווה, ברית מילה ובריתה, טקסי חינה ועוד. בחודשי החורף אפשר לארח בנוחות מרבית אירועים בני 100-30 סועדים, ואילו במהלך הקיץ מפיקים במקום אירועים תחת כיפת השמיים בהיקף של עד 220 איש. במקום תמצאו ציוד הקרנה חדיש; החנייה בשפע; בהתאם לצורך יש אפשרות להזמין מנות צמחוניות וטבעוניות, ובנוסף ניתן גם להזמין מנות כשרות למהדרין לחלק מהסועדים.