רשל-rashel
להיות מרוקאי זה לגדול על מסורת, מלאה בצבעים וטעמים המהולים בזיכרונות על מקומות רחוקים. להיות מרוקאי זה לדעת להודות על הטוב וכמובן – לשמוח בכל הזדמנות ופי כמה באירועים! אנחנו מזמינים אתכם ליהנות מכל אלו ואפילו יותר, הכל אצלנו, אצל רשל.
שף דודו בן אבו אחראי על כינון תפריט אותנטי מביתה של סבתא רשל והגשתו בסטייל הכי מודרני שיש יחד עם טכניקות בישול מגוונות ומיטב חומרי הגלם הקיימים בשוקבמקום תוכלו לערוך אירועים החל מ- 50 מוזמנים ועד 200 ממש מול הים או בחלל המסעדה לשיקולכם. פועלים בהתאם להנחיות. התקשרו אלינו לפרטים נוספים.