הדגים עין גב
מסעדת הדגים עין גב היא בין המסעדות הוותיקות בישראל. את דרכה החלה אי שם בשנות ה-40 של המאה הקודמת כשבשנים הראשונות לא הייתה יותר משולחן ערוך עם בננות, כוסות חלב וכריכים טריים. לאורך העשורים המסעדה הלכה והתרחבה, וכיום ניתן להפיק בה אירועים מכל הסוגים בהיקף של עד 500 מוזמנים (400 בפנים, 100 בחוץ). כמו כן, לאחרונה התפריט של המסעדה עבר מתיחת פנים רצינית על ידי היועץ הקולינרי יענקל’ה שיין. בזכותו תמצאו בתפריט המעודכן של המסעדה מנות ייחודיות, כמו לדוגמה צנצנת סרדינים (סרדינים כבושים מהכנרת בשמן, בצל כבוש בחומץ ועשבי תיבול), מרק ארטישוק ירושלמי (עם קראסט אריסה, זרעי עגבנייה וגבינת ריקוטה) ושווארמה מושט (מוגשת על טחינה עם גרגירי חומוס). עלות מנה: 150-120 שקלים. החנייה בסמוך למסעדה בשפע והמקום נגיש לציבור הנכים.