הצוק
מאחורי התפריט הכשר למהדרין של מסעדת הצוק הממוקמת בראש הנקרה, עומד השף המוכשר מאור מלכה, בוגר בית הספר לקולינריה דן גורמה. מלכה פתח את מסעדת הצוק יחד עם השף אריק דניארו, אותו פגש במסעדת ארנולדס בה עבדו יחד במשך מספר שנים. השילוב של שני השפים המנוסים הוליד מנות מיוחדות במינן כמו לדוגמה צלעות טלה וקונפי שום בתוספת בורגול חם, בצל מקורמל ועגבניות או דניס שלם ממולא עשבי תיבול, עגבניות, שום ואגוזי מלך, לצד תפו”א בקייג’ן ועוד רבות ומגרות אחרות. במקום אפשר להפיק את כל סוגי האירועים עד 110 איש: ימי הולדת, בר מצווה ובת מצווה, ברית מילה ובריתה, חתונות, טקסי חינה, וכמובן שגם את כל סוגי האירועים העסקיים ללא יוצא מן הכלל (הרמות כוסית, ישיבות הנהלה, ערבי חברה ועוד).