מסעדת הדייגים
כבר יותר משלושה עשורים שבמסעדת הדגים מגישים פירות ים ודגים מובחרים, המגיעים מדי יום היישר מהים לצלחת. העיצוב של המסעדה מתכתב עם עולם הדייג כשבאותה הנשימה חשוב להזכיר שהמסעדה הוקמה על ידי שני דייגים מקצועיים, יעקב ואהרון, המנהלים אותה עד היום במקצועיות ללא פשרות. במסעדת הדייגים אפשר להפיק אירועים מכל הסוגים בסדרי גודל שונים: בחלל הפנימי של המסעדה אפשר להושיב בנוחות 100-20 סועדים, ואילו במרפסת החיצונית ניתן לארח 150-20 איש באווירה פסטורלית ושלווה שאין שנייה לה (אי אפשר לסגור את המסעדה לטובת האירוע). התפריט של מסעדת הדייגים כולל פנינים של ממש כמו לדוגמה צדפות בשום, חמאה ויין, סרטני חוף ברוטב, שרימפס בשמנת ופטריות או פילה לוקוס בגריל (המסעדה לא כשרה). עלות מנה: 300-120 שקלים. החניה בסמוך למסעדה בשפע.